Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

47lvl- brak kasy a aura czeka ;)

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie, posiadam woja 47lvl body skille aura m5 berek m4 .

Eq:

-żelek+9 5b 20% dt

-śrebrna+9 5b 10% do pż 5% szycie

-ebo+9 5b 20% dt

-butki 1.5k hp

-naszyjnik 1.5k hp

-śmiertka+9 5b 1.5k hp 15% miecze

-fms+9 śr 37% kd+4 5% szycie

-5kątna+9 nno

1.Co teraz robić ?

2.Zmieniać coś w eq ?

3.Bić lvl ? czy dropić ? jak tak to gdzie dam radę z tym eq

4.Chciałbym zarabiać tak, bym mógł dziennie klikać KU ;)

Opublikowano

wbij 55 zrob buffa i lec dropic na sohan, nie podales serwera co tez jest wazne. zostaje jescze chodzenie na dt ulepszanie smieci, lowienie, lord malp

ale najlepszym rozwiazaniem jak narazie jest wbicie 55 i bufce 35 oraz slub. potem sohan i metki 55 albo lord trudnego lochu

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

widze że masz 40% na DT , więc na króla możesz chodzić z buffem jeżeli dasz rade , a z takim eq dasz rade nawet i do 61 lvl'a

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Posiadam buffa 35lvl bufki po 30% serwer eteor

A mogę już spokojnie expić w v2 ?. A co do dropu, dam radę w trudnym lochu ? czy jest to w ogóle opłacalne ?

Opublikowano

Chodź z buffem na DT, nawet jeśli nie ogarniesz sam to poproś o pomoc i ulepszaj itemy u kowala. Najlepszy zarobek. Gdy wbijesz skille na G1+ idź expić do v2.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

1.Zatrzymaj się na tym levelu, chodz DT i rób skille.

2 Eq, masz całkiem dobre nic na dzień dzisiejszy nie zmieniaj (40% DT).

3.Narazie, nie exp tylko rób DT.

4.Wydaje mi się, że na DT dasz rade tak zarabiać, albo po prosty na małżach/perłach (FB może ci w tym pomagać).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

ale piszecie bzdury że sam dt ogarnie HAHAHAHAHAHAH jak ma 40 na DT ro nie ogarnie ... by musiał mieć chyba full na strzaly przy tyle ilość defa ...

A co do tematu polecam metki na sohan lub lorda malp w trudnym

Opublikowano

1. nie od nas zależy co chcesz robić. chcesz szybko wbić lvl czy szpanować eq na średnim poziomie?

2. Ewentualnie jak idziesz na metiny czy bossy kup coś na krytyka zamiast bonu na dt

3. noo... masz eq na 65lvl+ czy nie? jedziesz w smy czy nie? Jeśli nie to drop, bo jesteś na granicy dobrego dropu. Później ci będzie ciężko, bo jak nie zarobisz teraz, nie zrobisz eq.

4. nie można powiedzieć co jest opłacalne bardziej a co nie, bo metin to gra, w której szczęście dominuje ( o ile nie gra wszystkiego ). łów ryby, bij metki 45 - 55, rudy i jak dasz rade jakieś bossy i możesz do DT się wybierac i ulepszac czy coś.

Opublikowano

Ja polecam Ci metki 45 jest to najlepszy zarobek. Wiadomo gdzie spadają, niekiedy nawet wódz orków się trafi oraz ogonek ++ . Dobrym sposobem jest trudny loch, lord mało oraz 31 grudnia szkaty blasku. Jeśli bd ogarniał all spota to bd miał kasy jak lodu.

Opublikowano

@up

no tak to praktycznie dziala :D bo kazdy chce cos napisac a pierwsza osoba podaje prawie wszystko no ale coz :D

@Top

Ja i tak mimo wypowiedzi poprzednich uzytkowniow dobil bym 55 lvl i na tym tez sie zatrzymal, a dlaczego ? Jest ikilka kozysci a mianowicie :

3 skile do wbijania na G a nie tak jak do teg pory 2

drop z metkow juz na 70 lvl co jest oplacalne ale tez z tych na 40

mozna zmontowac eq z lez, fenki co duzo daje ( fenki blok ciosow/ bransa z lez na kryta ) a teraz sa skrzynki swiateczne wiec latwo wybonowac

militar

ogolnie jest duzo wiecej + z wbicia 55 lvl ni zostania na tym ktory obecnie posiadasz.

Ale pewnie i ta znajdzie sie ktos kto powie ze pierdole glupoty i sie nie znam :D

Piona i powodzenia w expie dropie oraz pvp

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jeśli możesz to wstawaj tak o 6-7 rano, wtedy nikt praktycznie nie gra i idź przed świątynie a tam praktycznie na każdym ch będą nieubite wodze orków i masa metinów cienia. Jeśli nie dasz rady wstawać tak rano, to zrób takie eq żebyś dawał rade w lochu małp najtrudniejszym, i możesz dojechać na koniec lochu małp ( przy okazji możesz zainwestować w rękawice złodzieja ) i dropić medale ja mam już ich ok. 800 ;]. Z rekawicą dropią jak pojebane xD. Przy okazji możesz zabic lorda malp i ziolo dropnie a od czasu do czasu KD :). Jesli znasz respy metinow na pustyni to tam tez mozesz chodzic ;] No nie wiem jest duzo sposobow na zarabianie.

PS: Teraz trwa event do 6 stycznia, polecam ci zrobić jakieś eq na 1 lv pójść do św mikołaja wziasc misje z skarpetami i je dropic, wystarczy 5 skarpet i jak wrocisz do tego sw mikolaja dostaniesz skrzynke a z niej : kd, zmianki, dodania itd zwoje korekcji. I mozesz tak w kolko robic te postacie sporo sie mozna na tym dorobic. Jak pomoglem licze na like :D. Pozdro.

aqu1.jpg
Opublikowano

wbij 55 zrob buffa i lec dropic na sohan, nie podales serwera co tez jest wazne. zostaje jescze chodzenie na dt ulepszanie smieci, lowienie, lord malp

ale najlepszym rozwiazaniem jak narazie jest wbicie 55 i bufce 35 oraz slub. potem sohan i metki 55 albo lord trudnego lochu

Dlaczego akurat od 55 te metki ? jeżeli będę bił na mniejszym niż 55 to będzie słabszy drop czy co ? :)

Opublikowano

Pierdolenie glupot -,-... wypowiadaja sie ludzie co nigdy takiego lv pewnie nie mieli -.- Ja na twoim miejscu kupowałbym z rynku po smiesznych pieniadzach te nimfy, boga, truty i robił w DT .. najlepszy zarobek . Pozdro .

signxkb.jpg
Opublikowano

Idziesz do jakiegoś sury 75lvl prosisz o zabranie na metki ( lub przy okazji idziesz ) i rozwalasz :

5x Metin Śmierci ( Zarobek niezły bo dobre KU i KD czasami poleci )

jak dasz rade i Ci odlurują ciśniesz z buffem metki Morderstwa

zarobek piękny tylko musisz najpierw dropnąć chociaż 1 rękawice złodzieja

Opublikowano

Dlaczego akurat od 55 te metki ? jeżeli będę bił na mniejszym niż 55 to będzie słabszy drop czy co ? :)

Nie chodzi o sam drop lecz o to że na 55 lv możesz spokojnie ubijac metki cienia aż do metinów morderstwa, możesz założyc eq na 54/55, ubijac bossy np. wodze orkow, zolwie, 9 ogonow, ognisty krol, zjawa itd.

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...